BASISCURSUS FOTOGRAFIE

Leer beter fotograferen én alles over de werking van je fotocamera!

Heb je een mooie fotocamera gekocht om die mooiste herinneringen, vakanties, natuur of je gezin mee vast te leggen? Alleen kom je steeds ontevreden thuis met onscherpe, overbelichte of juist te donkere foto’s met ruis, omdat je eigenlijk niet weet hoe je camera werkt? Dan is deze Basiscursus Fotografie de cursus die jij nodig hebt!

Je fotocamera heeft ontzettend veel instellingen, maar om prachtige beelden te kunnen maken, hoef je niet meteen alles te weten. Leer gedurende deze cursus hoe je stapsgewijs de overstap kan maken van de automatische stand naar handmatig fotograferen. Je zult verbaasd staan hoe snel je vertrouwen groeit en je gemaakte foto's direct verbeteren! Voorkennis is voor het volgen van deze cursus niet nodig en het maakt niet uit met welk merk of type fotocamera je de cursus volgt.

Wat je gaat leren:

In deze cursus leer je in een drietal lesdagen, waaronder een praktijkdag, hoe je jouw fotocamera handmatig kan instellen. Gedurende de lessen ga je direct aan de slag met het uitvoeren van opdrachten om zo de stof beter tot je te kunnen nemen. Alles wordt in detail en in een rustig tempo uitgelegd. Heb je een vraag of begrijp je het nog niet, geen probleem, Danny legt het allemaal nog een keer uit totdat je het helemaal snapt.

Na deze cursus heb je onder andere geleerd:

  • Hoe je een échte scherpe foto maakt
  • Hoe je een mooie vage achtergrond op de foto krijgt (bokeh)
  • Hoe je een foto goed belicht
  • Hoe je een mooie compositie maakt
  • Welke instellingen je in alle verschillende situaties nodig hebt

Ook is het fotograferen vanuit de automatische stand verleden tijd!

Diafragma, sluitertijd, ISO-waarde zijn voor jou nu duidelijke begrippen.

Je kent nu de functies en knoppen van je eigen fotocamera door en door!

PROGRAMMA

Wat is het uitgangspunt?

Het uitgangspunt van deze cursus is dat je net met fotografie bent begonnen, je het super interessant vindt en dat je nog niet alles uit je fotocamera kunt halen.

Er wordt vanuit een basisprogramma gewerkt, maar in de praktijk kan dit licht afwijken, afhankelijk van het niveau van de cursisten. Het doel van deze cursus is dat iedereen de stof begrijpt en het meteen kan toepassen!

Is er iets wat ik nodig heb in de cursus?

Het enige dat je tijdens de cursus nodig hebt, is een digitale fotocamera met instelmogelijkheden voor sluitertijd, diafragma en ISO-waarde.

Hoe zien de lesdagen van elk 3 uur eruit?

BESCHIKBAARHEID

Wat zijn de lestijden en hoe zien de groepen eruit?

De lessen worden in Roosendaal gegeven voor:

  • Cursisten die doordeweeks op woensdagavonden van 19.00 uur tot 22.00 uur beschikbaar zijn
    én voor
  • Cursisten die enkel op zaterdagochtenden van 9.00 uur tot 12.00 uur beschikbaar zijn

De praktijk lesdag wordt in het weekend gegeven. Dit zal meestal op zaterdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur zijn of zaterdagmiddag van 13.00 - 16.00 uur.

Vanaf oktober wordt weer een nieuwe serie cursussen gegeven. Hieronder vind je de ingeplande data waarvoor je je momenteel kunt aanmelden.

Groep 1 (volgeboekt)
Zaterdagmorgen 25 september, 2 & 9 oktober
€ 199,-

Groep 2 (volgeboekt)
Woensdagavond 29 september & woensdagavond 6 oktober
Zaterdagmiddag 9 oktober
€ 199,-

Groep 3 (5 plaatsen)
Zaterdagmorgen 9, 16 & 23 oktober
€ 199,- € 159,-

Groep 4 (4 plaatsen)
Woensdagavond 13 & 20 oktober
Zaterdagmiddag 23 oktober
€ 199,-
€ 159,-

Groep 5 (5 plaatsen)
Zaterdagmorgen 20 & 27 november, 4 december
€ 199,- € 159,-

Groep 6 (4 plaatsen)
Woensdagavond 24 november & 1 december
Zaterdagmiddag 4 december
€ 199,- € 159,-

HET AANTAL PLAATSEN PER GROEP IS BEPERKT, DUS RESERVEER SNEL JE PLEK!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data die worden ingepland? Mail dan naar contact@dannylankersfotografie.nl en je ontvangt als eerste een bericht zodra er een nieuwe datum ingepland is! Bij onvoldoende deelnemers wordt naar andere data gezocht.

AANMELDEN

Hoe kan ik mij of ons aanmelden?

Na het klikken op "DIRECT RESERVEREN" selecteer je de cursus die je wilt volgen. Kies daarna alleen de datum van de eerste lesdag waarop je wilt deelnemen. Indien je met meer dan 1 persoon wilt deelnemen, kun je het aantal personen aangeven.

Voeg hierna de cursus toe aan je winkelwagen.

Je kunt daarna direct betalen via iDEAL, PayPal, Bancontact en KBC/CBC. Na ontvangst van de betaling ben je/zijn jullie direct aangemeld en ontvang je een bevestiging per e-mail.

DannyLankersFotografie

Mijn naam is Danny en ik ben je fotografietrainer en coach. Fotografie is mijn passie en ik wil je dit vak graag bijbrengen! Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Ik word erg gelukkig en enthousiast als ik zie dat je er plezier aan beleeft en merk dat je betere foto's begint te maken!

Handtekening Danny Lankers

         Danny Lankers

          fotografietrainer

© 2008-2021 DANNY LANKERS FOTOGRAFIE © Alle rechten voorbehouden

Professionele architectuurfotografie, interieurfotografie, exterieurfotografie, vastgoedfotografie, bedrijfsfotografie, portretfotografie, reportagefotografie

De Landerije   |   Roosendaal   |   +31 624 543 353   |   contact@dannylankersfotografie.nl   |   KvK nr: 54058260

Op alle overeenkomsten en leveringen van Danny Lankers Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden Danny Lankers Fotografie en Privacyverklaring Danny Lankers Fotografie van toepassing